Kracht na kanker

Kanker. Een onverhoedse aanslag op je leven. Het werpt je terug op je basis. Je fundamenten schudden. Wie blijft leven, wacht een periode van re-validatie. Je bent er nog! En nu? Hoe verder? Alles lijkt veranderd. Of ben jij veranderd? Waar vind je kracht? Levenslust?

Tijdens Kracht na kanker staan we stil bij het opnieuw waarde toekennen (= re-valideren) aan het leven op alle gebieden – naar ziel, geest en lichaam. Er is ruimte om te rouwen om vervolgens weer te kunnen bouwen. We doen dat met creatieve middelen, zoals beeldende materialen, teksten en wat verder voorbij komt. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Ga op ontdekkingstocht en vind ‘kracht na kanker’. Geïnspireerd door het boek Zolang ik leef eet ik gebak. Toch kanker’ van Julia Molenaar.

Voor wie: iedereen die zelf kanker heeft (gehad).

Wanneer: op woensdag of zaterdagmorgen.

Tijden: in onderling overleg.

Prijs: € 55,- per keer in een groep, € 70,- voor een individueel traject, inclusief (basis)materialen, koffie en thee.

Opgave: via het contactformulier. De groep start bij voldoende deelname.

Voorwaarden:

  • In principe volgt na aanmelding een intakegesprek. Als de verwachtingen zijn afgestemd, volgt inschrijving. Het intakegesprek is niet bij de prijs inbegrepen.
  • Deelnemers verbinden zich voor de duur van dit traject.

Over het boek:

 

 ‘Het leest als Libelle, maar deelt rake klappen uit‘, aldus een lezeres. ‘Jij hebt geen boekje geschreven, maar een boek. Wat een inhoud, wat een herkenning en wat fijn die humor‘, zei een beller. In het boek Zolang ik leef eet ik gebak. Toch kanker gaat het over de sociaal-emotionele impact van kanker. Er staan columns in, schilderijen en beeldende inspiratie en niet te vergeten: de Taartkaart!  Inmiddels zijn er 700 exemplaren verkocht.

Bestellen kan nog steeds via het contactformulier. Prijs € 10,- per stuk, korting bij afname van meerdere exemplaren.