Contact

Tijdens de sessies heb ik het geluid van mijn telefoon niet aan staan. Korte opmerkingen kunnen via de app. Vragen en andere zaken graag via de mail.  Mailen kan via het contactformulier (check de privacyverklaring eerst!). Gebruik dit formulier ook voor vragen, het boeken van lezingen en het bestellen van mijn boek Zolang ik leef eet ik gebak. Toch kanker.

Let op: mijn reactie kan bij je spam belanden. Dus: duurt het langer dan een week voordat je iets hoort, mail dan nog een keer of app me. Zowel voor de app als de mail geldt: ik reageer niet 24/7 (ook al zie je blauwe vinkjes), maar probeer binnen een week een reactie te geven.

Werktijden Bij de Jabbok:

maandag 09.30-18.00 uur.
dinsdag niet aanwezig
woensdag niet aanwezig
donderdag niet aanwezig
vrijdag niet aanwezig
zaterdag niet aanwezig

Let op: m.i.v. 1 januari 2022 werk ik alleen nog op maandag in eigen praktijk. I.v.m. verhuizing is dit op een andere locatie dan afgebeeld. De locatie kan wisselen, deze wordt afgestemd via app-contact.

Overige gegevens:

Bij de Jabbok – Praktijk voor beeldende therapie en contextuele hulpverlening
Julia H. Molenaar – Geregistreerd beeldend therapeut en contextueel hulpverlener

Lid van de FVB/NVBT – Geregistreerd beeldend therapeut (Register Vaktherapie)

KvK 01165723

Uiteraard heb ook ik een privacyverklaring.

Routebeschrijving en parkeertips

Komend vanaf Dokkum:
Je rijdt langs winkelcentrum De Centrale (Media Markt e.d.). Rechtdoor, over de brug en vóór het spoor rechtsaf (op de hoek zit een Albert Heijn). Je bent dan in de Willem Lodewijkstraat (loopt parallel met het spoor). Rijd die straat zo ver mogelijk uit en parkeer daar ergens (blauwe zône – dus: PARKEERSCHIJF!!).

Loop langs het Fryslân Hûs (monumentaal pand aan je rechterhand) en volg de (flauwe) bocht naar rechts. Aan je linkerhand zie je dan Inloophuis Achter de Hoven (een bijbelcentrum). Dit staat op de hoek van de Hoveniersstraat (steegje), daar ga je in. Dat steegje loop je door en dan loop je recht op het Pakhuis af. Je moet er dan nog even omheen: dus iets naar links (paar stappen), iets rechtdoor en dan de bocht om.

Komend vanaf Heerenveen:
Over de Van Harinxmabrug bij de verkeerslichten rechts. Vervolgens links aanhouden en direct bij de volgende verkeerslichten links. Steeds rechtdoor blijven rijden, over de spoorwegovergang en dan de eerste rechts. Daar kan je parkeren (blauwe zône – dus: PARKEERSCHIJF!!).

Aan je linkerhand zie je dan een groot monumentaal pand (het Fryslân Hûs), daar loop je naar toe en vervolgens: volg je de (flauwe) bocht naar rechts. Links zie je dan Inloophuis Achter de Hoven (een bijbelcentrum). Dit staat op de hoek van de Hoveniersstraat (steegje), daar ga je in. Dat steegje loop je door en dan loop je recht op het Pakhuis af. Je moet er dan nog even omheen: dus iets naar links (paar stappen), iets rechtdoor en dan de bocht om.

Komend vanaf het station in Leeuwarden:
Vanuit het station ga je rechtsaf, vervolgens bij de verkeerslichten linksaf, richting centrum, vóór het water (dus vóór de brug) rechtsaf. Na ongeveer 400 meter rechtsaf de Romkeslaan in. Dan is het na ongeveer 75 meter aan de linkerkant. Een groot (verbouwd) pakhuis, waar Hartelust op staat.

Hartelust gevonden?? Dan:
Naar binnen! De eerste deur is los, op het toetsenpaneel binnen toets je 41. Dan gaat bij mij de intercom over. Ik klik de volgende deur open (aan je rechterhand), daar doorheen gaand kom je op een soort binnenplaats. Daar ga je vrijwel meteen linksaf, door een deur. Daar is een lift en een trap. Nr. 41 is op de 2e etage.

Let op: Parkeren voor de deur is alleen voor vergunninghouders. Op een paar minuten lopen is er echter blauwe zône (dus met parkeerschijf, maximaal 2 uren) of betaald parkeren in parkeergarage De Klanderij. Vanaf daar is het 1 minuut lopen over het voetgangersbruggetje. Je ziet dan iets links voor je al het Pakhuis (zie foto met torentje).